Jeg tilbyder sparring med virksomhedsledere, der ønsker at udvikle deres virksomhed. Jeg sætter mig grundigt ind i virksomheden og vi laver en dagsorden, der tager højde for optimering af hele forretningen. Mit fokus er en virksomhed med både en supereffektiv drift og en konkurrencedygtig strategi. En ensidig fokusering på det ene, uden at det andet følger med, giver ikke mening. Vi bør se på hele værdikæden og forretningsprocesserne samtidig med udvikling af strategier for vækst og positionering på markedet. Processen sker med respekt for virksomhedens værdier, holdninger og kultur.

Keld er en dygtig og erfaren strateg, der ser mulighederne i markedet og leder kunderne i den rigtige retning. Hans kernekompetencer er kundehåndtering, markedsføring, opfølgning og resultater – og så forstår han mindre virksomheders problemstillinger og tilfører dem en høj grad af professionalisme.

Nils Hall Torgersen, strategisk forretningsudvikler i Væksthus Sjælland

Keld har evnen til at lytte, og hans erfaring gør, at han hurtigt kan tune sig ind på problemet i virksomheden og se konstruktivt på situationen. Sidst, men ikke mindst er han også et empatisk og behageligt menneske at arbejde sammen med.

Søren K. Hansen, entreprenør og aut. kloakmester i Søren K. Hansen A/S

Keld var min mentor, da jeg startede som selvstændig erhvervsdrivende. Han har stor viden og stor erfaring, og jeg oplevede Keld som lyttende, intuitiv og god til at give ærlig feedback. Keld har mange idéer og er dygtig til at sætte tingene i perspektiv, og ikke mindst til at stille spørgsmål, der bidrager til selvrefleksion og videreudvikling af ens projekt.

Thomas Sloth, indehaver af iStrategi